Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας άλλος Θρύλος στα εξτρέμ!

Ένας άλλος Θρύλος στα εξτρέμ!
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 00:08

Ο Θρύλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την προσεχή Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, για το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, με Άιντραχτ (21/10) στη Φρανκφούρτη και ΠΑΟΚ (24/10) στο Καραϊσκάκη.

Ενόψει τόσο αυτών των παιχνιδιών, όσο και της ακόμη πιο απαιτητικής συνέχειας ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί πλέον να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του στην μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς Λόπες, Ονιεκούρου και Γκάρι Ροντρίγκες είναι σίγουρα πιο έτοιμοι από πριν τη διακοπή των αγώνων λόγω Εθνικών.

Ο Λόπες, επωφελήθηκε από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Δούλεψε σκληρά στο Ρέντη αυτές τις ημέρες, έτσι ώστε να ανέβει επίπεδο σε φυσική κατάσταση και να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, προκειμένου να μπει ενεργά στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς για την αγωνιστική συνέχεια.

Από την πλευρά του ο Ονιεκούρου, έχει πάρει μέχρι τώρα ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς χωρίς όμως να έχει εντυπωσιάσει ακόμη. Επέστρεψε τώρα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και δείχνει έτοιμος για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, ξέρει τι περιμένει ο Θρύλος απ' αυτόν και είναι έτοιμος να αλλάξει την εικόνα του και να γίνει ένας από τους παίκτες – κλειδιά. Στηρίζει πολλά πάνω του ο Ολυμπιακός και πιστεύει η ομάδα του Πειραιά πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες για τη συνέχεια.

Τέλος, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, απουσίαζε από του Ρέντη για να στελεχώσει την Εθνική του ομάδα, με την οποία πήρε χρόνο και απέκτησε αγωνιστικό ρυθμό. Πέρασε και στα δύο παιχνίδια ως αλλαγή, σκοράροντας μάλιστα στο ένα ματς, το νικητήριο γκολ, και δείχνει να είναι έτοιμος να μπει στο ροτέισον της ομάδας και να δώσει σημαντικές λύσεις με την ποιότητά του.

Χ. Δ.

Διαβάστε επίσης