Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γέμισε» το Ρέντη και πάμε για ΠΑΣ!

«Γέμισε» το Ρέντη και πάμε για ΠΑΣ!
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 23:14

Αρχίζουν και πάλι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό το προσεχές Σαββατοκύριακο. Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες με τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και όλο αυτό το διάστημα το Ρέντη είχε... αδειάσει!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αριθμός των παικτών που ήταν στο Ρέντη δεν ξεπερνούσε τους δέκα! Συνολικά 15 διεθνείς ποδοσφαιριστές είχε ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά, οπότε καταλαβαίνει κανείς πως έφυγαν αρκετοί.

Τώρα όμως επέστρεψαν όλοι. Την Παρασκευή γύρισε και ο τελευταίος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή, για την 6η αγωνιστική της Super League. Ματς για το οποίο όπως καταλαβαίνει κανείς, μόλις μία προπόνηση θα κάνει η ομάδα με όλους τους παίκτες στο γήπεδο.

Το θετικό είναι πως έχουν γυρίσει και οι Γιαν Εμβιλά, Χένρι Ονιεκούρου, καθώς αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες και έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Με το μυαλό, λοιπόν, στον ΠΑΣ πλέον ο Ολυμπιακός, αφήνοντας στην άκρη την Άιντραχτ, αφού προηγείται το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης