Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κακομαθημένο παιδί από τα βόρεια

Το κακομαθημένο παιδί από τα βόρεια
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 11:31

«Γήπεδο θέλω, τώρα το θέλω. Δεν μπορεί να ασχολείσαι με τίποτε άλλο, μόνο με μένα». Δεν το λέμε εμείς. Ο ΠΑΟΚ το φωνάζει. Και τι φωνάζει, δηλαδή; Ότι η Πολιτεία τον έχει στο… περίμενε. Ότι… σφυρίζει αδιάφορα. Μιλάμε για θέση-πρόκληση. Η οποία φυσικά εκφράζεται μέσα από τις διάφορες αντικειμενικές πένες, στα αντικειμενικά σάιτ και στις αντικειμενικές εφημερίδες επιρροής του Ιβάν Σαββίδη. Πόσο κωμικό, αλήθεια.

Να παραπονιέται για… αδιαφορία της Πολιτείας, η ομάδα η οποία είδε την Πολιτεία να νομοθετεί υπέρ της, μέσα σε ένα βράδυ, για να μην πέσει κατηγορία. Θα μας πείτε «εντέλει δεν χρειάστηκε». Ναι, αλλά όταν η Πολιτεία νομοθετούσε, δεν το ήξερε. Ούτε ο ΠΑΟΚ το ήξερε. Έπεφτε, ήταν σε ελεύθερη πτώση… Και όχι απλώς έπεσε στα μαλακά, ελέω της Πολιτείας, αλλά… βγήκε και από πάνω, στο τέλος, κάνοντας επικοινωνιακή πολιτική, εις βάρος εκείνων που ΕΤΡΕΞΑΝ να τον σώσουν!

Όχι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει τίποτα από την Πολιτεία. Ούτε... παλατάκια, ούτε τίποτα. Απλώς ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια, έχει μάθει να τα έχει ΟΛΑ στρωμένα. Άλλο παράδειγμα αποτελεί η… μεταμεσονύχτια απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης (της… Πολιτείας του ποδοσφαίρου, αν προτιμάτε…) για να ανοίξει η κλειστή λόγω τιμωρίας Τούμπα. Σας θυμίζει κάτι; Μεταμεσονύχτια…

Τόσο στρωμένα έχει μάθει να τα βρίσκει όλα ο ΠΑΟΚ. Ίσως και για τη νέα Τούμπα περίμενε ότι με το που θα… κουνήσει το δάχτυλο ο Ιβάν, θα πέφτουν η μία μετά την άλλη, οι υπογραφές και τα εκατομμύρια (ενδεχομένως) για να προχωρήσει το νέο γήπεδο για την ομάδα του. Έτσι έχει μάθει το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Και αν δεν το βλέπει αυτό, φωνάζει… Χρόνια τώρα.

Διαβάστε επίσης