Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παραμύθα μιλάει για διαιτησία και Ολυμπιακό; Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ!

Η παραμύθα μιλάει για διαιτησία και Ολυμπιακό; Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 12:14

Χαίρε θράσος απύθμενο. Η «εξυγίανση» περνάει τον Ολυμπιακό πριονοκορδέλα όπου τον βρει, αλλά η παραμύθα μας λέει ότι δεν πρέπει να μιλάει κιόλας. Κωμικοί. Να κάθεται ο κάθε Φωτιάς, ο κάθε Καραντώνης, ο κάθε Μανούχος, ο κάθε Ευαγγέλου, ο κάθε Σιδηρόπουλος, να διαμορφώνουν αποτελέσματα και να στερούν βαθμούς από τον Ολυμπιακό, επειδή ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ η «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου μας (όπως μας λένε) και ο Ολυμπιακός να μη μιλάει κιόλας! Να μη γίνονται αναφορές στις διαιτητικές αθλιότητες, εις βάρος των Πειραιωτών, οι οποίοι βλέπουν συνεχώς τα διάφορα «πιστόλια» να… «εκπυρσοκροτούν» εις βάρος τους, είτε στο Καραϊσκάκη, είτε στην επαρχία.

Το να φωνάζεις για τη διαιτησία, σε ματς που κέρδισες, πρώτα από όλα, σου δίνει ακόμη μεγαλύτερο δίκαιο. Αλλά που να το καταλάβει αυτό η παραμύθα, η οποία έχει κολλήσει τη βελόνα στο «πέναλτι για τον ΠΑΟΚ» και δεν λέει να ξεκολλήσει. Καλή η προσπάθεια «ενίσχυσης» της εικόνας του Ευαγγέλου, πριν από το ματς του Ολυμπιακού στα Γιάννενα. Αλλά δεν πείθει. Και πρέπει ο Θρύλος να είναι, πλέον, ακόμη πιο προσεκτικός, με τον ρέφερι και τις αποφάσεις του. Μόλις πέρσι είδαμε τι έγινε στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπου δόθηκε… μάχη, για να βγει οφσάιντ το νικητήριο γκολ του Θρύλου και να του κόψουν, έτσι, βαθμούς.

Ας αφήσει η προπαγάνδα τις… αγιογραφίες των διαιτητών που αδικούν τον Ολυμπιακό και ας περιγράψει κανένα πέναλτι υπέρ της ομάδας που υποστηρίζει. Της ομάδας του αφεντικού, ντε. Και τώρα που δεν έχει ακόμα ματς ο ΠΑΟΚ, ας κάνει μερικά άρθρα για το πως η ομάδα του Ιβάν το έβαλε από την άσπρη βούλα. Για να κάνει και προπόνηση, όλο και κάπου θα χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης

Πέρνα από πάνω του!

Πέρνα από πάνω του!

Μη σταματάς ούτε στα Γιάννενα, ούτε πουθενά! Ο Ολυμπιακός είσαι, νίκα τον ΠΑΣ και προχώρα. Σέντρα στις 20:30 (gavros.gr).