Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ανανέωση Ελ Αραμπί απασχολεί τους Μαροκινούς

Η ανανέωση Ελ Αραμπί απασχολεί τους Μαροκινούς
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 12:52

Το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Και ο «μπόμπερ» θα ήθελε, φυσικά, να παραμείνει στο λιμάνι και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, υπογράφοντας νέο και επεκτείνοντας τη συνεργασία του, με τους Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια κίνηση, προ την υπογραφή νέας συνεργασίας και το θέμα δείχνει να απασχολεί τους συμπατριώτες του Ελ Αραμπί. Διάφορα ΜΜΕ από την πατρίδα του στράικερ του Θρύλου, ασχολούνται με το θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Bladi, ο Ελ Αραμπί επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και προσθέτει πως «οι πιθανότητες είναι καλές να συνεχίσει την περιπέτειά του με τον ελληνικό σύλλογο, καθώς φημολογούνται υπό εξέλιξη συζητήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε συμφωνία τις δύο πλευρές».

Από την πλευρά του, το σάιτ Africa Foot United, σχολιάζει ότι «ο Ολυμπιακός ενεργοποιείται για να κρατήσει τον κορυφαίο του σκόρερ». Το θέμα «καίει» τους Μαροκινούς, αφού ο Ελ Αραμπί είναι και στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας. Και κάθε κίνηση στην καριέρα του, όπως είναι λογικό, αναλύεται διεξοδικά, από τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Διαβάστε επίσης