Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητο! Ανακάλυψαν πέναλτι σε χέρι στήριξης ο Ευαγγέλου και το VAR!!

Αδιανόητο! Ανακάλυψαν πέναλτι σε χέρι στήριξης ο Ευαγγέλου και το VAR!!
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 21:58

Απίθανα πράγματα γίνονται πάλι εις βάρος του Ολυμπιακού, αυτήν τη φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ρέαμπτσιουκ βρήκε τη μπάλα με το χέρι, αλλά ήταν ακούσιο, μιας και ήταν το χέρι στήριξης, αλλά ο Ευαγγέλου και στο VAR (Τζοβάρας) μάλλον δεν πρέπει να έδωσαν και μεγάλη σημασία, μιας και υποδείχθηκε κανονικά πέναλτι και δεν άλλαξε η απόφαση

Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα στα βίντεο που στέλνει η UEFA προς τους διαιτητές, όμως φαίνεται ότι μάλλον ήθελε να το δώσει έτσι κι αλλιώς ο Ευαγγέλου.

Έκανε χέρι ο Ρέαμπτσιουκ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα ήταν εκείνη που πήγε πάνω στο χέρι του, συν το γεγονός πως ήταν σε πτώση και θεωρείται χέρι στήριξης. Άρα, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Με αυτό, πάντως, ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε σε 1-1. Είναι ή όχι αλλοίωση αυτό;

Στο ίδιο γήπεδο την 2η αγωνιστική (ΠΑΣ-ΠΑΟ 1-0), ο Παπαδόπουλος είχε δώσει πέναλτι σε χέρι του Αϊτόρ, αλλά το είχε πάρει πίσω με παρέμβαση του VAR Τζήλου.

Υπάρχει ίδια φάση και στο ΑΕΚ-Ιωνικός σε χέρι του Μύγα στο 49’, όπου τόσο ο διαιτητής Τζοβάρας (απόψε είναι VAR!!), όσο και ο VAR Μανούχος δεν έδωσαν τίποτα.

Διαβάστε επίσης