Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλητική η διαιτησία του Ευαγγέλου!

Προκλητική η διαιτησία του Ευαγγέλου!
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 23:22

Έδωσε ξανά δικαιώματα ο Άγγελος Ευαγγέλου με τη διαιτησία του στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της Super League. Πολλά δικαιώματα. Ας το πιάσουμε από κάπου όμως για να κάνουμε την αρχή...

Δεν χωράει συζήτηση ότι το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 με τον Εραμούσπε στο 61’ δεν υπάρχει! Και είναι ευθύνη και του Ευαγγέλου αλλά και του VAR Γιώργου Τζοβάρα. Ο Ρέαμπτσιουκ στηρίζεται πάνω στο χέρι που βρίσκει η μπάλα, αλλά ούτε ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο, ούτε εκείνος στο VAR είδαν κάτι για να αλλάξουν μία λανθασμένη απόφαση! Και αν δεν υπήρχε το γκολ του Ελ Αραμπί στο φινάλε, τότε θα είχαμε άλλη μία αλλοίωση αποτελέσματος!

Και όλο αυτό γίνεται χειρότερο όταν στο ίδιο γήπεδο την 2η αγωνιστική (ΠΑΣ-ΠΑΟ 1-0), ο Παπαδόπουλος είχε δώσει πέναλτι σε χέρι του Αϊτόρ, αλλά το είχε πάρει πίσω με παρέμβαση του VAR Τζήλου. Μάλιστα, ίδια φάση υπάρχει και στο ΑΕΚ-Ιωνικός σε χέρι του Μύγα στο 49’, όπου τόσο ο διαιτητής Τζοβάρας (απόψε ήταν VAR!!), όσο και ο VAR Μανούχος δεν έδωσαν τίποτα!

Τα λάθη του, όμως, δεν σταματάνε εκεί!

Στην εκτέλεση του πέναλτι υπάρχει επανάληψη, μιας και παίκτες έχουν μπει εντός περιοχής προτού σουτάρει ο Εραμούσπε.

Γενικότερα, πάντως, έχασε τον έλεγχο στο παιχνίδι και θα έπρεπε να είχε αποβάλλει τον Περέα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο και με το παιχνίδι σταματημένο, έσπρωξε εκτός φάσης τον Αγκιμπού Καμαρά την ώρα που εκείνος είχε βγάλει έξω τη μπάλα για fair play που δεν χρειαζόταν κιόλας!!

Πολλά τα λάθη, λοιπόν, του Ευαγγέλου στο παιχνίδι. Τα οποία εν τέλει δεν έφεραν αλλοίωση αποτελέσματος λόγω του γκολ του Ελ Αραμπί...

Διαβάστε επίσης