Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Επιστροφή στην κορυφή, εκεί ως το τέλος! (photo)

Ολυμπιακός: Επιστροφή στην κορυφή, εκεί ως το τέλος! (photo)
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 01:14

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το μπλόκο των "Ζωσιμάδων" και επέστρεψε εκεί που ανήκει. Στην κορυφή. Ο Θρύλος αντιμετώπισε μία ακόμη κακή διαιτησία, κατάφερε όμως να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να φύγει με το 2-1 από τα Γιάννενα, χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί στο 84ο λεπτό.

Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν. Ο Θρύλος επέστρεψε στη φυσική του θέση κόντρα σε όλους και σε όλα και είναι έτοιμος να μείνει εκεί ως το τέλος. Μέχρι να σηκωθεί το 47ο στον ουρανό του Πειραιά. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είδαν να καταλογίζεται ένα ανύπαρκτο πέναλτι κατά του Ολυμπιακού, όμως δεν τα παράτησαν, πίεσαν τον ΠΑΣ και κατάφεραν να σπάσουν το "μπλόκο".

Tο πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού φέτος, και θα το πετύχει ό,τι κι αν σκαρφιστούν οι "εξυγιαντές" για να ανακόψουν την πορεία των Πειραιωτών. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει τη λύση σε κάθε πρόβλημα και να είναι ικανή να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο στον δρόμο για το 47ο. Ο Θρύλος πάτησε και πάλι κορυφή και είναι ο μόνος που την αντέχει και θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία:

Διαβάστε επίσης