Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Μεταξά, το δοκάρι δεν είναι ευκαιρία!!

Για τον Μεταξά, το δοκάρι δεν είναι ευκαιρία!!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 09:17

Δεν θυμάται ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ομάδα του, τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ηρακλής Μεταξάς. Έτσι είπε. Να, δείτε: «Χάσαμε μέσα από δύο στατικές φάσεις. Παίξαμε καλά, αλλά κάναμε λάθη σε αυτό το κομμάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και να διορθώσουμε αυτά που πρέπει. Δεν θυμάμαι κάποια καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού».

Ο Μεταξάς φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά στον ΠΑΣ, αλλά στη συγκεκριμένη δήλωσή του ήταν πολύ άστοχος.

Για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν ευκαιρία το δοκάρι του Παπασταθόπουλου στο 69’.

Δεν ήταν ευκαιρίες, επίσης, ούτε το πλασέ του Ονιεκουρού, το σουτ του Μπουχαλάκη, το σουτ του Ελ Αραμπί, το σουτ του Ροντρίγκες στο φινάλε.

Καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ήταν ευκαιρία. Και δεν ήταν ευκαιρία κανένα από τα δύο γκολ του Ολυμπιακού με Αγκιμπού Καμαρά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αν παρ’ όλα αυτά επιμένει στην άστοχη τοποθέτησή του, μπορεί να δει ΕΔΩ κι εκείνος τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές.

Ξέρετε, πάντως, τι μας θύμισε η δήλωσή του; Τον Λουτσέσκου με το επικό «αν πρέπει να αναλύσω τις φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, δε θυμάμαι καμία φάση του Βόλου, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές». Και ας έβαλε ο Βόλος στο δεύτερο ημίχρονο τα 3 από τα 4 γκολ στο 4-4 με τον ΠΑΟΚ!!

Διαβάστε επίσης

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει δίκαια τον Ολυμπιακό, να μην ξανακάνει fair play ο Θρύλος! Να δούμε αν μετά οι αντίπαλοι θα πέφτουν κάτω κάθε 2 λεπτά ή αν θα κάνουν καθυστερήσεις από το 5’!!