Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 10:51

Έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ! Έχει καταντήσει εμετικό και πραγματικά χαλάει ΟΛΗ την εικόνα του ματς. Αντίπαλοι στο έδαφος ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ! Καθυστερήσεις από το… 10’ και καμιά φορά ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ! Αυτό το πράγμα που γίνεται με τον Ολυμπιακό, εδώ και 2-3 χρόνια ειδικά, δεν έχει προηγούμενο!

«Συνένοχοι» και οι διαιτητές της «εξυγίανσης», οι οποίοι ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ το αίσχος αυτό και δίνουν σε όλους του αντιπάλους του Ολυμπιακού, τη δυνατότητα να συνεχίζουν να κάνουν αυτό το πράγμα, παίρνοντας θάρρος, από την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ! Οι κάρτες μένουν καλά φυλαγμένες στα τσεπάκια των διαιτητών της «εξυγίανσης», οι οποίοι απλά… επιτρέπουν στους αντιπάλους του Ολυμπιακού, να κόβουν ολοένα και περισσότερο ΚΑΘΑΡΟ χρόνο παιχνιδιού, κάνοντας καθυστερήσεις!

Η λύση; Μία και μοναδική και τη λέμε ανοιχτά, στους παίκτες του Θρύλου: Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω! Εδώ οι συμπαίκτες εκείνων που είναι στο έδαφος πολλές φορές δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν την βγάζουν έξω για… fair play υπέρ της ίδιας της ομάδας τους! Γιατί να τη βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και να πέφτουν έτσι θύματα του αίσχους που συντελείται εις βάρος τους; Να κόβεται μονίμως ο ρυθμός! Αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει τον Ολυμπιακό fair play, να μην ξανακάνει fair play ο Θρύλος! Να δούμε αν μετά οι αντίπαλοι θα πέφτουν κάτω κάθε 2 λεπτά και αν θα κάνουν καθυστερήσεις από το πρώτο 5λεπτο!

Να διακόπτει το ματς ο διαιτητής, αν υπάρχει τραυματισμός… Αυτό το «πέφτω κάτω γιατί με… τσίμπησε (και καλά) το πόδι» έχει καταντήσει αηδία. Χειρότερα: Έχει καταντήσει ΜΕΘΟΔΟΣ αντιμετώπισης του Θρύλου. Διαρκές πάγωμα του ρυθμού, κόψιμο της ροής του ματς και οι διαιτητές το ανέχονται και δεν το τιμωρούν!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Προφανώς και το λέμε στην υπερβολή του, έτσι; Προφανώς και το fair play ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να χαθεί από το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός δεν θα γίνει σαν τα μούτρα τους… Αλλά ΕΛΕΟΣ πια με τις καθυστερήσεις των αντιπάλων! ΦΤΑΝΕΙ!

Διαβάστε επίσης