Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα ελάτε! Ελάτε να σας βάλουμε στα τέσσερα… ποντάκια διαφορά!

Και τώρα ελάτε! Ελάτε να σας βάλουμε στα τέσσερα… ποντάκια διαφορά!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 11:33

Ναι, ναι… Ξέρουμε. Πρώτα Ευρώπη. ΟΚ. Κανείς δεν αντιλέγει ότι στο ματς με την Άιντραχτ θα στραφεί η ομάδα πρώτα. Αυτό είναι σωστό. Να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εκεί και να «καθαρίσει» που λέμε, έχοντας μετά Φενέρ και Γερμανούς στο Καραϊσκάκη.

Αλλά, θέλοντας και μη, το μυαλό τρέχει. Τρέχει μπροστά, στο «ντέρμπι» (ο Θεός να το κάνει με δαύτους, με… 3 πρωταθλήματα) με τον ΠΑΟΚ. Τον τοσοδούλη, για τον οποίο το «σύστημα» δούλεψε αρμονικά, ώστε να έρθει σε άδειο Καραϊσκάκη. Ας περιμένουμε, βέβαια, αλλά το γεγονός δεν αλλάζει: Το «σύστημα» δούλεψε αρμονικά, σε πρώτη φάση.

Το μυαλό τρέχει από τώρα στο ματς της Κυριακής, εκεί όπου ο στόχος είναι ένας και σαφής: Να βάλουμε τους τοσοδούληδες στα τέσσερα… ποντάκια διαφορά και πάνω σε αυτό να χτίσουμε, για τη συνέχεια! Ο Θρύλος είναι ανώτερος και ξεκάθαρο φαβορί, ακόμη και αν το «σύστημα» νικήσει εντέλει και το Καραϊσκάκη παραμείνει κλειστό, για το ματς της Κυριακής. Και δεν έχει παρά να κάνει το αυτονόητο: Να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να τον βάλει στη θέση του: Πιο πίσω από ότι είναι και τώρα…

Με την ομάδα διαρκώς να βελτιώνεται και παράλληλα να συνεχίζει να νικά, ένα είναι το δεδομένο: Ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τον ΠΑΟΚ να… υποφέρει στο Καραϊσκάκη. Να του βάλει και πολλά, ει δυνατόν. Να μη σταματήσει και να στείλει ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ τίτλου, από νωρίς!

Διαβάστε επίσης

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει δίκαια τον Ολυμπιακό, να μην ξανακάνει fair play ο Θρύλος! Να δούμε αν μετά οι αντίπαλοι θα πέφτουν κάτω κάθε 2 λεπτά ή αν θα κάνουν καθυστερήσεις από το 5’!!