Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκληση με Κλάτενμπεργκ: ΠΑΟΚ και πέναλτι... πάνε μαζί!

Πρόκληση με Κλάτενμπεργκ: ΠΑΟΚ και πέναλτι... πάνε μαζί!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 16:16

Να μιλήσουμε για διαιτησία; Να δούμε ποια ομάδα αδικείται και ποια ομάδα ευνοείται; Η στατιστική εικόνα σχετικά με τα πέναλτι που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ με αρχιδιαιτητή τον Κλάτενμπεργκ δείχνει ότι η διαιτησία είναι για το... καλό του και παράλληλα ότι είναι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έχουμε και λέμε: Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 18 πέναλτι υπέρ του και 5 έχουν καταλογιστεί εναντίον του. Όμως, το εκπληκτικό είναι ότι όλα τα πέναλτι υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόσο την προηγούμενη όσο και την τρέχουσα σεζόν, έχουν δοθεί όταν ο αγώνας είναι ρευστός, όπως στο χθεσινό (17/10) παιχνίδι με τον Βόλο. Δηλαδή, όλα τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ καταλογίστηκαν είτε στο 1-0 υπέρ του, είτε στο 0-0, είτε σε ισοπαλία.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι σα μην έχει πάρει τα έξι πέναλτι υπέρ του! Δεν υπερβάλουμε και θα συμφωνήσετε αν αναφέρουμε ότι τα τρία πέναλτι καταλογίστηκαν σε σκορ 3-0 υπέρ του. Να μην παραλείψουμε ότι σε βάρος των «ερυθρόλευκων» έχουν καταλογιστεί περισσότερα πέναλτι, πιο συγκεκριμένα εννέα. Αυτό και αν είναι αφύσικο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι κατ' εξοχήν επιθετική ομάδα, όμως περνάνε από το «μικροσκόπιο», όταν είναι να δώσουν πέναλτι υπέρ του, ενώ οι διαιτητής σφυρίζουν... άνετα την ίδια παράβαση σε βάρος του.

Ένα ακόμη συμπέρασμα είναι ότι το αντίστροφο γίνεται με τον ΠΑΟΚ. Παίρνει εύκολα πέναλτι (=18 υπέρ του), όμως σε βάρος του καταλογίζονται πολύ δύσκολα (= 5). Όμως, στον Ολυμπιακό το... σκορ είναι εννέα πέναλτι σε βάρος του και έξι υπέρ του.

Διαβάστε επίσης