Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κανονικά παρών στη Φρανκφούρτη ο Ματιέ

Κανονικά παρών στη Φρανκφούρτη ο Ματιέ
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 - 11:07

Δεν το χάνει το ματς στη Φρανκφούρτη, ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο… κόσμος να χαλάσει! Ο Γάλλος μπορεί να έχει εξασφαλίσει άδεια, από τον Θρύλο (όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής), όμως δεν πρόκειται να μείνει εκτός δράσης, για το ματς με την Άιντραχτ. Θα είναι παρών στη Γερμανία, αφού πρώτα μεταβεί στη Γαλλία, για τη δίκη της υπόθεσης «Μπενζεμά», με την οποία φυσικά εμπλέκεται.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο Καρίμ Μπενζεμά υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και νυν παίκτη του Θρύλου, να πληρώσει τρία άτομα, τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν οπτικοακουστικό υλικό, σεξουαλικού περιεχομένου, με εκείνον πρωταγωνιστή. Αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση 5 ετών, αλλά και με πρόστιμο μέχρι 75.000 ευρώ!

Ο Βαλμπουενά αναμένεται να βρεθεί στο Παρίσι, για να δώσει το παρών στη διαδικασία της δίκης, ενώ από εκεί θα μεταβεί απευθείας στη Φρανκφούρτη, για το ματς με την Άιντραχτ. Ο Γάλλος αναμένεται να είναι κανονικά παρών, στο ματς της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης