Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Μπαίνουμε σε ρυθμούς Ευρώπης (video)

Ολυμπιακός: Μπαίνουμε σε ρυθμούς Ευρώπης (video)
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 - 22:52

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμούς Ευρώπης, καθώς την Πέμπτη (21/10, 22:00) αντιμετωπίζει την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Θρύλος έχει κάνει μία καταπληκτική εκκίνηση στην διοργάνωση, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κόντρα σε Αντβέρπ (2-1) και Φενέρμπαχτσε (0-3) και έχει θέση τον εαυτό του σε θέση ισχύος για τον όμιλο.

Δεν παύει όμως να υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στον όμιλο, ο οποίος απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή για να επιτευχθεί η πρόκριση και γιατί όχι και η πρωτιά. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση με τις δύο μεγάλες νίκες και είναι έτοιμος για μία πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ. Οι Γερμανοί δεσπόζουν στην 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, έχοντας νικήσει την Αντβέρπ (0-1) και έχοντας φέρει ισοπαλία με την Φενέρμπαχτσε (1-1).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει μια μεγάλη ευκαιρία την Πέμπτη, εάν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, να γίνει το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Άπαντες στον Θρύλο είναι έτοιμοι για αυτήν την μεγάλη αναμέτρηση και θα μπουν στο γήπεδο, κάνοντας τα πάντα για την νίκη.

Ας θυμηθούμε το πως ακριβώς είναι τα πράγματα στον 4ο όμιλο του Europa League. Στον όμιλο του Θρύλου...

Ομάδα

Βαθμοί

Γκολ

Ολυμπιακός

6

5-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

4

2-1

Φενέρμπαχτσε

1

1-4

Αντβέρπ

0

1-3

Διαβάστε επίσης