Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο... μύλος της ΕΠΟ

Ο... μύλος της ΕΠΟ
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 - 23:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκεί που με την ΕΠΟ νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Η ομοσπονδία κάνει τα πάντα για να δείξει ότι είναι ακατάλληλη και ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το «χαστούκι» από το Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου ακύρωσε την απόφαση-έκτρωμα για την κατάργηση των αδειοδοτήσεων είναι το τελευταίο παράδειγμα μέχρι το επόμενο. Τα παραδείγματα που δείχνουν ότι τίποτα δεν πάει καλά στην ομοσπονδία διαδέχονται το ένα το άλλο. Πλέον δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν δυο μπλοκ του βορρά και του νότου που έχουν... ρίζες σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, κάτι που δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Δεν εγγυάται την κανονικότητα.

Η FIFA και η UEFA, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ενημερωθεί για την απόφαση-έκτρωμα της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων και για την παραβίαση του καταστατικού της ΕΠΟ με την κατάργηση των αδειοδοτήσεων, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να εκτεθεί, εξαιτίας απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Δεν αποκλείεται να σταλεί και σχετική επιστολή από τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, κάτι που κρατάει στην... πρίζα την ΕΠΟ.

Επίσης, επειδή υπάρχει παραβίαση του καταστατικού της ΕΠΟ, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο παρέμβασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για να εξετάσει έκπτωση του αναπληρωτή προέδρου, Παναγιώτη Δημητρίου, του αντιπροέδρου Αστέριου Αντωνίου και του ταμία Κλεάρχου Τζαφέρη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ακόμη να συνέλθουν στην ΕΠΟ. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι δεν λείπουν και οι μεταξύ τους κόντρες, όπως αυτή των μπλοκ του βορρά και του νότου για τους ομίλους της Γ' Εθνικής, όπου «νίκησε» το μπλοκ του νότου με ψήφους 8-7.

Διαβάστε επίσης