Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένουν τον Ολυμπιακό στη Φρανκφούρτη

Περιμένουν τον Ολυμπιακό στη Φρανκφούρτη
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 11:15

Φρανκφούρτη, αποστολή: Διονύσης Βερβελές

Στη Γερμανία αναμένεται ο Ολυμπιακός προς το απόγευμα της Τετάρτης. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν, όπως είχαν κάνει και με τη Φενέρμπαχτσε, να μην προπονηθούν στο γήπεδο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενόψει του ματς της Πέμπτης.

Η τελευταία προπόνηση για την ομάδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Φρανκφούρτη. Εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη την Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Περιμένουν πως και πως στη Φρανκφούρτη τον Ολυμπιακό και το ματς της Πέμπτης. Βλέπετε, η ομάδα τους δεν τα πάει καλά στην Bundesliga, μετά και από τη νέα της ήττα με 2-1 από τη Χέρτα. Οπότε το ματς της Πέμπτης έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναφορικά με την Ευρώπη, η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου, κάτω από τους «ερυθρόλευκους», έχοντας 4 βαθμούς σε δύο ματς. Μέχρι τώρα η Άιντραχτ έχει μία ισοπαλία (1-1) με τη Φενέρμπαχτσε στη Γερμανία και μία νίκη με 1-0 εκτός έδρας απέναντι στην Αντβέρπ.

Είναι θέμα για τους Γερμανούς η παρουσία της Άιντραχτ στο πρωτάθλημα, η οποία είναι λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και για αυτό στη Φρανκφούρτη βλέπουν με ένα κάπως διαφορετικό μάτι το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη...

Διαβάστε επίσης