Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Ένιωσα ότι κινδυνεύω»

Βαλμπουενά: «Ένιωσα ότι κινδυνεύω»
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 13:53

Είπαμε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, για τη δίκη που έχει με τον Καρίμ Μπενζεμά. Υπάρχει ειδική άδεια από πλευράς Ολυμπιακού για τον παίκτη του, ο οποίος θα φύγει απευθείας από τη Γαλλία για τη Γερμανία, ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Ματιέ Βαλμπουενά είπε: «Ένιωσα ότι κινδυνεύω. Ήξερα ότι αν γινόταν γνωστό το βίντεο θα ήταν δύσκολα τα πράγματα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας». Στη συνέχεια μίλησε και για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, λέγοντας:

«Όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ μου είπε για το βίντεο δεν τον πίστεψα στην αρχή, νόμιζα ότι είναι μπλόφα. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια σκέφτηκα ενστικτωδώς να κάνω καταγγελία. Δε σκέφτηκα ποτέ να δώσω λεφτά για να μην κυκλοφορήσει το βίντεο».

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, στην έδρα μίλησε και ο Γιουνές Χουάς, ο οποίος είναι εκ των κατηγορουμένων, μιλώντας και για τον βασικό εγκέφαλο της υπόθεσης:

«Τον Μάιο του 2015 ο Ζουαϊού με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έχει ένα βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο για έναν παίκτη της Εθνικής Γαλλίας. Μου είπε ότι είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Αλλά μετά από κάποιες εβδομάδες με πήρε ξανά για να μου πει ότι είναι ο Βαλμπουενά».

Διαβάστε επίσης