Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γιάννης Αμανατίδης ανέλυσε την Άιντραχτ

Ο Γιάννης Αμανατίδης ανέλυσε την Άιντραχτ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 14:20

Στη Γερμανία μίλησε ο Γιάννης Αμανατίδης, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Επί σειρά ετών έπαιξε στη γερμανική ομάδα, ενώ είχε φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στο δίκτυο «hr», τόνισε για τον αγώνα της Πέμπτης: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα με τις δύο νίκες του, αλλά η Άιντραχτ έχει ποιότητα και ως πρώην παίκτης της ομάδας ελπίζω την Πέμπτη να κερδίσει. Αυτό θα φέρει και τις δύο ομάδες σε θέση πρόκρισης.

Η Άιντραχτ νομίζω πως νιώθει πιο άνετα όταν παίζει με αντεπιθέσεις. Αυτό λειτούργησε καλά στη νίκη επί της Μπάγερν. Αντίθετα απέναντι στη Χέρτα την τελευταία αγωνιστική δεν τα κατάφερε, γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα, όταν πρέπει να χτίσει το παιχνίδι της από πίσω. Για την Πέμπτη περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι ή ακόμη και ο Ολυμπιακός να έχει την κατοχή.

Όμως δεν είμαι σίγουρος, γιατί απέναντι στη Φενέρμπαχτσε έπαιξαν με αντεπιθέσεις και νίκησαν με 3-0. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει την Άιντραχτ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν πιο επιθετικά, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα θετικά, καθώς είχαν ως τώρα δύο παιχνίδια στο 0-0».

Διαβάστε επίσης