Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, άλωσε και τη Φρανκφούρτη (video)

Θρύλε, άλωσε και τη Φρανκφούρτη (video)
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 01:16

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 22:00 την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ταξιδέψει στην Φρανκφούρτη με στόχο τη νίκη, η οποία θα τους δώσει και «φτερά» πρωτιάς και πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του με 6 βαθμούς έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Αντβέρπ (2-1) και Φενερμπαχτσέ (0-3), ενώ η Άιντραχτ έχει 4 βαθμούς, έχοντας έρθει ισόπαλη με την Φενερμπαχτσέ (1-1) και έχοντας νικήσει την Αντβέρπ (0-1) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του και η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ, με στόχο να φύγει από την Γερμανία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Ο Θρύλος θα έχει και πάλι στο πλευρό του τον 12ο του παίκτη, καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν, έχοντας εξασφαλίσει 2.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση. Τελευταία φορά που είχε ο Ολυμπιακός τον κόσμο στο πλευρό του σε εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ευρώπη, ήταν στο Λονδίνο και στο Emirates, στις 27 Φεβρουαρίου του 2020, στην μεγάλη νίκη του Θρύλου κόντρα στην Άρσεναλ με 1-2 στην παράταση.

Θρύλε, γερά!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Απόψε πάει στους «16»! (photo)

Απόψε πάει στους «16»! (photo)

Ώρα… πρόκρισης 22:00 (Cosmote TV / gavros.gr)! Διπλό στη Φρανκφούρτη, επί της Άιντραχτ, θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, για να… τελειώνει με τον Δ’ όμιλο του Europa League!