Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε πάει στους «16»! (photo)

Απόψε πάει στους «16»! (photo)
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 10:27

Ώρα… πρόκρισης 22:00 (Cosmote TV / gavros.gr)! Διπλό στη Φρανκφούρτη, επί της Άιντραχτ, θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, για να… τελειώνει με τον Δ’ όμιλο του Europa League! Με νίκη ο Ολυμπιακός κρατάει το απόλυτο και βάζει… γερές βάσεις πρόκρισης, για τους «16» του θεσμού, στον οποίο θέλει και φέτος να προχωρήσει. Ακόμη περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν!

Ο Ολυμπιακός έχει μεταβεί στη Γερμανία με καλή ψυχολογία, έχοντας δύο πρωτιές στα χέρια του. Μία στη Σούπερ Λιγκ και μία στον όμιλό του, στο Europa League. Με σοβαρότητα, χωρίς φανφάρες, με μαζεμένο ποδόσφαιρο και προσεκτικά, μέχρι να βρει απολύτως τα πατήματά του και να… κάνει το «μπαμ», ο Ολυμπιακός παλεύει και παίρνει αυτό που θέλει, έχοντας ως οδηγό τον προπονητή του και στη σκληρή δουλειά, την οποία κάνει καθημερινά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του με 6 βαθμούς έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Αντβέρπ (2-1) και Φενερμπαχτσέ (0-3), ενώ η Άιντραχτ έχει 4 βαθμούς, έχοντας έρθει ισόπαλη με την Φενερμπαχτσέ (1-1) και έχοντας νικήσει την Αντβέρπ (0-1) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Μάχη… κορυφής, λοιπόν, με τον Θρύλο να έχει μπροστά του τους δύο πιο δύσκολους αντιπάλους του, στο Καραϊσκάκη, για τη συνέχεια. Το αποψινό, λοιπόν, είναι ένα ματς, το οποίο πρέπει να πάρει, για να… καθαρίσει!

Διαβάστε επίσης