Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή σήμερα, με μία προπόνηση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή σήμερα, με μία προπόνηση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 10:16

Εμείς θα σταθούμε λίγο περισσότερο, στο ματς της Φρανκφούρτης. Λίγο. Δεν χρειάζεται πολύ. Η ομάδα, όμως, δεν θα σταθεί άλλο. Ήδη από σήμερα το αφήνει πίσω της. Το αφήνει και μπαίνει άμεσα σε ρυθμό ντέρμπι. Περιθώρια για μεγαλύτερη ανάγνωση της ήττας στη Γερμανία, δεν υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός οφείλει να κρατήσει τάχιστα σημειώσεις, κυρίως για αυτά τα οποία έκανε λάθος. Να τα σημειώσει, για να τα μελετήσει και να δουλέψει άμεσα, επάνω στο σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, για να νικήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος στόχος, για το ντέρμπι της Κυριακής. Αυτό το ξέρουν άπαντες. Ένας είναι και λέγεται «νίκη».

Η ομάδα στέκεται ελάχιστα στα χθεσινοβραδινά. Άρχισε ήδη να δουλεύει για την Κυριακή, ακόμη και ευρισκόμενη στη Γερμανία. Η αποστολή δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα, θα το πράξει σήμερα αυτό. Πριν το κάνει, θα πραγματοποιήσει μία χαλαρή προπόνηση εκεί, στη Φρανκφούρτη, όπου θα επιχειρήσει να αφήσει οριστικά πίσω το ματς με την Άιντραχτ.

Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του αρχίζουν ήδη τη δουλειά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο βεβαίως θα πάνε με μια προπόνηση. Αυτή του Σαββάτου. Η σημερινή, της Παρασκευής, εκεί στη Γερμανία, δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από ένα χαλάρωμα. Η ομάδα θα μπει στο αεροπλάνο το απόγευμα και ουσιαστικά θα κάνει μία κανονική προπόνηση, για να προετοιμαστεί για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής, το Σάββατο. Σφιχτό το πρόγραμμα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και το πλούσιο ρόστερ, για να ανταπεξέλθει.

Διαβάστε επίσης