Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμαθαν μόλις χθες την Ευρώπη, κάνουν και υποδείξεις

Έμαθαν μόλις χθες την Ευρώπη, κάνουν και υποδείξεις
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 10:29

Γράφουν οι παραμυθατζήδες ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να κατέβει από το… καλάμι του. Ο Ολυμπιακός. Η μόνη ελληνική ομάδα, η οποία πατάει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Ευρώπη. Η μόνη ελληνική ομάδα, η οποία έχει βγάλει (και συνεχίζει να βγάζει, σταθερά) ασπροπρόσωπο, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ελληνική ομάδα, η οποία έχει πάει εκεί, όπου οι… νεόκοποι ευρωπαίοι δεν έχουν ακόμη ονειρευτεί. Μόνο εκείνη. Τα ίδια έκαναν και όταν πήραν το… 3ο τους πρωτάθλημα. Νόμισαν ότι μεγάλωσαν. Νόμισαν ότι έγιναν, ξαφνικά, υπολογίσιμο μέγεθος, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό επειδή έχουν την ώθηση του «συστήματος» που δουλεύει -και- για πάρτη τους. Έτσι είναι.

Δεν γίνεται να τους πάρουμε σοβαρά. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν γίνεται να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τις… παραινέσεις των νεόκοπων ευρωπαίων, ανύπαρκτων παραδοσιακά, στα εκτός συνόρων ποδοσφαιρικά δρώμενα. Μία ομάδα και τον μηχανισμό της, οι οποίοι έχουν αφιερώσει εαυτούς όχι στο να γίνουν καλύτεροι, αλλά στο πως θα κάνουν… χειρότερο τον Ολυμπιακό και στο πως θα τον μειώσουν…

Ο Θρύλος βαδίζει σε έναν δρόμο μοναχικό, γιατί ο ίδιος το επέλεξε. Στη διαδρομή αυτή, θα γίνουν σωστά (τα περισσότερα), αλλά θα γίνουν και λάθη (λιγότερα). Και από τα λάθη αυτά, η ομάδα μαθαίνει. Το λέει η ίδια η ομάδα. Ας αφήσουν οι παραμυθατζήδες τον Ολυμπιακό και ας ασχοληθούν με την ομαδούλα την οποία (υπο)στηρίζουν, μέσα από τα προπαγανδιστικά κείμενά τους. Και για να τελειώνουμε, ας κατέβουν εκείνοι από το καλάμι «της μεγάλης ομάδας», η οποία νομίζουν ότι έγιναν, επειδή έφτασαν σε πρωταθλήματα τον Άρη. Δεν αρκεί αυτό… Ούτε… νηπιαγωγείο δεν έχουν πάει ακόμη. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης