Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγο παραπάνω διαχείριση στον Αγκιμπού, ίσως

Λίγο παραπάνω διαχείριση στον Αγκιμπού, ίσως
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 11:46

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος όχι απλά μπήκε στην Α’ ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ προοριζόταν για τη Β’. Όχι απλά μπήκε στο ροτέισον του Μαρτίνς. Όχι απλώς μπήκε στην αρχική ενδεκάδα. Αλλά… δεν βγαίνει από αυτή! Σε βαθμό, ο οποίος μπορεί να προκαλεί και ανησυχία. Πραγματική ανησυχία, όχι από αυτή την ψεύτικη των παραμυθατζήδων, οι οποίοι βλέπουν τον Ολυμπιακό να χτίζει ΑΛΛΟ ΕΝΑ σπουδαίο ταλέντο, μέσα στην ομάδα του… Αγνή ανησυχία, για το αν ο παίκτης βρίσκεται προ του κινδύνου να… καεί, που λέμε.

Λίγο παραπάνω διαχείριση στον Αγκιμπού, ίσως. Ίσως αυτό να είναι κάτι, το οποίο ο Πέδρο θα πρέπει να σκεφτεί πιο έντονα. Ως τρίτοι, εκτός γηπέδου, καταθέτουμε μια γνώμη, για τον νεαρό άσο. Δεν κάνουμε ούτε τους προπονητές, ούτε τους έξυπνους. Ο Αγκιμπού… βγάζει μάτια και αυτή είναι η αλήθεια. Ο παίκτης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και ο Μαρτίνς τον ανταμείβει, κρατώντας τον στην ενδεκάδα, σταθερά.

Ξαναλέμε ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Βλέπει τους παίκτες κάθε μέρα στην προπόνηση, παίρνει στα χέρια του τις μετρήσεις τους, από το επιτελείο του. Εμείς το βλέπουμε το πράγμα απ’ έξω και απλώς λέμε ότι δεν θα πρέπει να παραμελήσει ο Πέδρο, τον παράγοντα… διαχείριση του νεαρού. Να μην κινδυνεύσει εκείνος με το να… καεί. Ο κόουτς ξέρει, τον εμπιστευόμαστε άλλωστε.

Διαβάστε επίσης