Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο μυαλό του μόνο η κορυφή, γόητρο έχει ήδη…

Στο μυαλό του μόνο η κορυφή, γόητρο έχει ήδη…
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 12:48

Τα έχουμε πει. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μας ντέρμπι είναι ΜΟΝΟ ένα! Με τον Παναθηναϊκό. Τα άλλα είναι ντέρμπι με την… ευρύτερη έννοια του όρου και όχι τόσο μεγάλης σημασίας. Μην παρεξηγηθούμε, σημαντικά είναι ΟΛΑ τα ματς, για τον Ολυμπιακό. Και ειδικά με δαύτους που λένε ότι έχουν το… κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά σαν το ελληνικό clasico, τίποτα δεν είναι…

Όπως και να ‘χει, το ματς με τον ΠΑΟΚ… ΚΑΙΕΙ. Και καίει για ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ! Μόνο η κορυφή ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και θα κάνει τα πάντα για να μείνει σε αυτή τη θέση και μετά την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Πρώτος στόχος του Θρύλου είναι να διατηρηθεί στην… φυσική του θέση μέχρι το τέλους του πρωταθλήματος και αύριο έχει μια μεγάλη ευκαιρία να το πράξει.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και σε τροχιά πρόκρισης στον όμιλο του στο Europa, χωρίς καν να έχει ενσωματώσει όλους τους παίκτες του στο ροτέισον. Την Κυριακή παίζει με μια ομάδα που «αυτό – βαπτίστηκε» διεκδικητής τίτλου.

Πρέπει να μπει στο γήπεδο και να παίξει σκληρά. Να αποδείξει στον εαυτό του, ότι αξίζει αυτό που διεκδικεί. Νίκη γοήτρου κόντρα σε μια ομάδα τριών πρωταθλημάτων δεν λογίζεται. Δεν υπάρχει γόητρο με αυτούς. Νίκη – εδραίωση στην πρώτη θέση είναι. Όπως θα ναι και η νίκη με τον Βόλο, εάν συνεχίσει να είναι έτσι η βαθμολογία.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα στην Φρανκφούρτη την περασμένη Πέμπτη και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, ώστε να κάνει μεγάλο βήμα κατάκτησης από τα τέλη Οκτώβρη.

Διαβάστε επίσης