Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εθνική... ΠΑΟΚ έγινε η Παίδων με 9 παίκτες του!

Εθνική... ΠΑΟΚ έγινε η Παίδων με 9 παίκτες του!
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 13:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μία από τα ίδια με την Εθνική Παίδων! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Αλεξιάδης, που διετέλεσε και προπονητής του ΠΑΟΚ, σε τμήματα υποδομής, εξακολουθεί να μην κρατάει τα προσχήματα, καθώς οι εννέα από τους 20 παίκτες που κάλεσε στην Εθνική Παίδων είναι από την πρώην ομάδα του! Πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που έχει ομάδα Κ 17. Συνήθως, το... ταβάνι είναι να καλούνται πέντε παίκτες από κάθε ομάδα, όσους πήρε από τον Ολυμπιακό.

Στο πρωτάθλημα του Α' Ομίλου των ομάδων Κ 17 η ΑΕΚ έχει 16 βαθμούς, ο ΠΑΟ 15 και ο Ολυμπιακός 13 βαθμούς. Στο αντίστοιχο του Β' Ομίλου ο ΠΑΟΚ έχει 19 βαθμούς, ο Αρης 13, ο Βόλος 11. Το ερώτημα είναι με ποια κριτήρια έγιναν οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων; Κάθε απάντηση δεκτή.

Οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων (Κ 17) αφορούν τους αγώνες του 8ου ομίλου, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει Γαλλία, Μολδαβία και Κύπρο, ενώ τα ματς θα γίνουν (26/10-1/11 στα γήπεδα ΔΑΚ Κατερίνης και Σβορώνου.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Νικολακούλης (Ξάνθη), Αγγελίδης (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Αλεξίου (Ιντερ), Καστίδης (ΠΑΟΚ), Γιαματζίδης (ΑΕΚ), Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Σαββάκης (Ολυμπιακός), Αρσενίδης (Ολυμπιακός).

Μέσοι: Πρεκατές (Ολυμπιακός), Μαυρόπουλος (Ολυμπιακός), Κωττάς (ΠΑΟΚ), Γκούμας (ΠΑΟΚ), Λιατίφης (Παναθηναϊκός), Αμπαρτζίδης (Ατρόμητος).

Επιθετικοί: Αδάμ (ΠΑΟΚ), Γατόπουλος (Ολυμπιακός), Γκιτερσός (ΠΑΟΚ), Καλοσκάμης (Παναθηναϊκός), Τζίμας (ΠΑΟΚ).

Κάτι ανάλογο είχε κάνει ο Αλεξιάδης όταν είχε καλέσει τους διεθνείς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Παίδων για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από 17 έως 19 Αυγούστου αλλά τότε είχε πάρει από τον ΠΑΟΚ εννέα στους 25 παίκτες.

Διαβάστε επίσης