Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αύριο βράδυ το τέταρτο, αφού έτσι το προτιμούν! (videos)

Αύριο βράδυ το τέταρτο, αφού έτσι το προτιμούν! (videos)
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 15:07

Μία τριάρα, ένα δίμπαλο και ένα μονόμπαλο μετράει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, επί Μαρτίνς, τα τελευταία χρόνια. Τι κοινό έχουν αυτά τα τρία ματς; Αυτές οι τρεις νίκες του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο; Και τα τρία είχαν έναν κοινό παρονομαστή: Άδειες εξέδρες! Και στις τρεις αυτές περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε και… κέρασε πίκρα τον ΠΑΟΚ, ίσχυε ό,τι ισχύει και για το αυριανό (Κυριακή) ντέρμπι: Δεν υπήρχε κόσμος στις κερκίδες και το Καραϊσκάκη ήταν άδειο.

Για διαφορετικό λόγο, βέβαια, σε σχέση με τον τωρινό. Τότε ήταν (και στις τρεις περιπτώσεις) λόγω κορονοϊού, που το Καραϊσκάκη δεν είχε ατμόσφαιρα και στο γήπεδο έπαιζαν τα μεγάφωνα, με ήχους κοινού… Τότε τα είχε φέρει έτσι η πανδημία… Τώρα τα έχει φέρει έτσι… η «εξυγίανση». Έτσι το… προτιμούν τα παιδιά, οπότε είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τον Μαρτίνς και τους παίκτες, να δείξουν στον ΠΑΟΚ ότι ανεξαρτήτως από τα γύρω-γύρω, η ουσία είναι μία: Δεν έχουν τύχη…

Το πιο πρόσφατο, ήταν στις 12/5/2021, για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, με τον Θρύλο να νικά 1-0 στο άδειο Καραϊσκάκη, χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 32’.

Πιο πίσω πάμε στην κανονική διάρκεια της περσινής Σούπερ Λίγκας και στις 27/1/2021, για να βρούμε το τρίμπαλο στη Σούπερ Λιγκ με Ελ Αραμπί (50’), Καμαρά (77’) και Βρουσάι (88’).

Πιο πριν, πάμε στο Κύπελλο και στις 24/6/2020. Το τρίτο ματς, το οποίο ο Μαρτίνς πήρε στο Καραϊσκάκη, επίσης χωρίς κόσμο! Νίκη 2-0, με Μασούρα (65’) και Καμαρά (85’) και πρόκριση!

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι με κόσμο ή χωρίς, αυτό που είναι να γίνει θα… γίνει! Δεν γλιτώνουν! Την ήττα!

Διαβάστε επίσης