Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εκεί θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Εκεί θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 10:20

Η καρδιά του πρωταθλητή πρέπει απόψε να… πάρει τον έλεγχο, στον Θρύλο. Να δείξει τον δρόμο σε προπονητή, παίκτες, για να φτάσουν στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Για να ανοίξει ο δρόμος προς το τρίποντο και την τοποθέτηση του αντιπάλου, στη… θέση του. Ο Ολυμπιακός, παρότι το γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι άδειο, θα έχει ΟΛΟ τον κόσμο του, στο πλευρό του! Θα έχει όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ «συγκεντρωμένους» δίπλα του.

Με τη σκέψη, με το μυαλό, ο λαός του Ολυμπιακού θα… ζεστάνει την ατμόσφαιρα στο «κρύο», άδειο Καραϊσκάκη, το οποίο το «σύστημα»… επέλεξε να κλείσει, για ένα τέτοιο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, ξέρει καλά πως ο 12ος παίκτης του, είναι πάντοτε στο πλευρό του. Ακόμη και όταν δεν είναι εκεί. Τον ένιωθε και στον καιρό των κλειστών -λόγω covid-19- γηπέδων. Ήξερε πως ο λαός του Θρύλου είναι εκεί. Στην εξέδρα. Νοητά. Με την ψυχή και την καρδιά του. Και πως του στέλνει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη.

Αυτό θα συμβεί και απόψε. Απόψε ο Ολυμπιακός παίζει για όλη την οικογένεια. Και για εκείνους, οι οποίοι θα ήταν στο γήπεδο, αλλά και για εκείνους, οι οποίοι δεν θα ήταν. Απόψε, ομάδα και κόσμος γίνονται ξανά ένα και ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να κάμψουν μαζί την αντίσταση του ΠΑΟΚ, να πάρει ο Θρύλος το ντέρμπι και να φύγει από το γήπεδο… όπως πρέπει.

Διαβάστε επίσης