Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο «στρατηγός» τους πλάτη βλέπει

Και ο «στρατηγός» τους πλάτη βλέπει
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 14:55

Κωμικοί που, όταν αναφέρονται στον Λουτσέσκου, τον χαρακτηρίζουν ως τον «πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ». Όχι, δεν βγάλαμε ξαφνικά… μένος, κατά του Λουτσέσκου. Διασκεδάζουμε με τα «για μένα…» που λέει, όπως διασκεδάζει και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά το θέμα μας είναι διαφορετικό. Σκεφτείτε να θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και να επισημαίνεις, στον προσδιορισμό του προπονητή σου, ότι είναι «ο πιο επιτυχημένος» στην ιστορία σου.

Και πας και μπαίνεις εσύ, αναγνώστη, ως τρίτος, στη σελίδα του Λουτσέσκου στη Wikipedia, να δεις το… παλμαρέ. Και βλέπεις… 1 πρωτάθλημα Ελλάδας. 1 πρωτάθλημα. Ελλάδας. Και… 2 Κύπελλα; Μάλλον, δεν είμαστε και σίγουροι, δεν θυμόμαστε… Δεν έχει και σημασία.

Πας και ανοίγεις, αναγνώστη αγαπητέ, την αντίστοιχη σελίδα της Wikipedia για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν θεωρείται, ας πούμε, ο… πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, γιατί ο Ολυμπιακός έχει τόοοοοοοσους τίτλους, που απλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ… Και βλέπεις… 2 πρωταθλήματα Ελλάδας. 2. Όχι 1. Αλλά 2.

Και ο «στρατηγός» τους πλάτη βλέπει, για να το πούμε απλά. Και για να το πούμε και ακόμη πιο απλά, θυμόμαστε ΟΛΟΙ πως και αυτό το 1, του το δώσανε του «στρατηγού» και δεν το πήρε και αυτό, όπως άξιζε, ο Πέδρο…

Ε;

Διαβάστε επίσης