Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σκέφτεται να «σπάσει» την «αγία τριάδα»

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σκέφτεται να «σπάσει» την «αγία τριάδα»
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 15:14

Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά. Ο Πέδρος Μαρτίνς τους ξέρει, τους εμπιστεύεται και, φυσικά, τους λογίζει ως βασικούς, στην τριάδα του άξονα, όταν η ομάδα παίζει 4-3-3. Σπανιότερα όταν παίζει 4-2-3-1, αφού εκεί συνηθίζει να φέρνει τον Αγκιμπού, στον άξονα και να αφήνει εκτός έναν εκ των τριών προαναφερθέντων. Δύσκολα «σπάει» αυτή η τριάδα, στο κέντρο. Όταν και οι τρεις είναι καλά (υγιείς δηλαδή), ο Μαρτίνς τους ρίχνει και τους τρεις, στη «μάχη».

Αλλά η ομάδα προβλημάτισε στη Φρανκφούρτη. Από άποψη φρεσκάδας και καλής λειτουργίας, στον άξονα. Η εικόνα στη Φρανκφούρτη βάζει τον Μαρτίνς σε σκέψεις, για το κέντρο. Σε σκέψεις, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι ψέμα ότι ο Πέδρο σκέφτεται να «σπάσει» την «αγία τριάδα» και να βάλει βασικό, απόψε, τον Κούντε. Ο Καμερουνέζος και ξεκούραστος είναι, αλλά και δυναμικός. Προσφέρει ενέργεια στην ομάδα, όποτε παίζει, αλλά και αυξάνει σε ένταση, το παιχνίδι της. Είναι λογικό, λοιπόν, ο Μαρτίνς να σκέφτεται να τον ρίξει στην «μάχη». Και είναι πιθανό να το κάνει. Αλλά ακόμη, όχι δεδομένο.

Τα θετικά, τα οποία θα πάρει από τον Κούντε, τα ξέρει. Τα αρνητικά, του να «σπάσει» την «αγία τριάδα» στα χαφ, επίσης. Ζυγίζει, λοιπόν, αυτά τα υπέρ και τα κατά και προσπαθεί να αποφασίσει, οριστικά, τι είναι καλύτερο, για τον Ολυμπιακό, στην παρούσα φάση. Και έτσι, αλλά και αλλιώς, ο στόχος είναι ένας: Να κάνει ο Ολυμπιακός δικό του το κέντρο και να κάνει παιχνίδι…

Διαβάστε επίσης