Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας!»

Μασούρας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας!»
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 16:12

Κομβικό ρόλο αναμένεται να έχει και στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος έχει εξελιχθεί φυσικά, σε μία υπερπολύτιμη μονάδα, στη μηχανή του Θρύλου! Ο Έλληνας διεθνής του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα, για να πάρει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως πρέπει!

Αναλυτικά, μιλώντας στη Nova είπε τα παρακάτω:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Γνωρίζουμε όλοι ότι τα ντέρμπι στην Ελλάδα εμπεριέχουν πάθος, δύναμη και τακτική. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη είναι κάτι το διαφορετικό. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι για να πάρουμε στο τέλος τους τρεις πόντους».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα όπως εμείς ξέρουμε».

Για το εάν το πάθος είναι το κύριο στοιχείο προκειμένου να έρθει η νίκη: «Δεν το θεωρώ. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται τα ελληνικά ντέρμπι. Νομίζω πως το παιχνίδι θα κριθεί σε πολλά σημεία».

Διαβάστε επίσης