Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άντε, τι κάθεστε; Γρήγορα αντιπερισπασμό με το «γηπεδικό»!

Άντε, τι κάθεστε; Γρήγορα αντιπερισπασμό με το «γηπεδικό»!
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 - 12:56

Βιάστηκε ο Κυριάκος να ασχοληθεί με το Καυταντζόγλειο και την Τούμπα. Τώρα μετά το δίμπαλο είναι καλύτερα. Γρήγορα αντιπερισπασμό! Να βγουν όλοι οι… απαραίτητοι, όλοι οι αναγκαίοι, να τα βάλουν με την κυβέρνηση, με την Πολιτεία, με την Περιφέρεια, με τους υπουργούς, με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, με τον Αυγενάκη, με τη Μαρούπα, με τον Μαρινάκη, με τον Βαλμπουενά, με τους δικηγόρους του Μπενζεμά (α, όχι! Αυτοί είναι μαζί με την παραμύθα, τους προβάλλουν) και να… ξεχαστεί γρήγορα το ΔΙΜΠΑΛΟ από τον Θρύλο!

Δεν μπορεί, τόσο καιρό συμμαχία και τρόικα, να μην έχουν αποκτήσει από τον επενδυτή την τεχνογνωσία του αντιπερισπασμού. Κάθε φορά που η ΑΕΚ έτρωγε… «φάπα» (ποδοσφαιρική) έβγαζε (και βγάζει) μπροστά το γήπεδο! Με πλάνα, με καθίσματα, με κολώνες, με μπουλντόζες, με σκάψιμο, με, με… Χαμός! Γηπεδική πανδαισία.

Επειδή στον ΠΑΟΚ δεν έχουν τίποτα από αυτά να δείξουν, ας βγάλουν καμιά… μακέτα. Δεν έχουν κάνα… 3D σχέδιο να παρουσιάσει η παραμύθα… αποκλειστικά! Μην αφήνουν τους Παοκτζήδες να συζητάνε για το γυμνό ρόστερ, για την ομάδα που διοικείται από τη Ρωσία και για την συνολική ανυπαρξία της… Γρήγορα γηπεδικό!

Διαβάστε επίσης