Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πέθανε ο πρώην αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας

Πέθανε ο πρώην αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 12:02

Μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, ο Σπύρος Καποδίστριας έφυγε από τη ζωή. Τη θλίψη της, για τον θάνατο του πρώην τακτικού αθλητικού δικαστή, εξέφρασε με ανακοίνωσή της, η Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

«Με βαθιά οδύνη, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του αδέκαστου δικαστικού λειτουργού Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Σπύρος Καποδίστριας διετέλεσε ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League από το 2015 μέχρι το 2018 και ξεχώρισε για την επιστημονική του κατάρτιση, την οξυδέρκειά του, το αίσθημα δικαίου, το ήθος, την εντιμότητά του, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, σε όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε.
Ιδιαίτερα αγαπητός και μεταξύ των εργαζομένων της Super League, με την ευγένεια και την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτήριζε, ο Σπύρος Καποδίστριας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα…»

Διαβάστε επίσης