Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν αφήνει η παραμύθα τη διαφήμιση στην ΕΠΟ (της);

Δεν αφήνει η παραμύθα τη διαφήμιση στην ΕΠΟ (της);
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 15:07

Έχει χαθεί κάθε μέτρο πλέον! Γίνονται στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2021 τα ΝΟΜΙΜΑ και έχεις την παραμύθα να σου λέει «Η ΕΠΟ που πολεμάει ο Ολυμπιακός, είναι αυτή που τον δικαίωσε»!! Θέλουν να μας τρελάνουν αυτοί, αλλά δεν θα τα καταφέρουν! Ας τα πουν καλύτερα στους 5-10 φανατικούς, που έχουν μείνει να τους διαβάζουν!

Η επικράτηση του ΝΟΜΙΜΟΥ είναι, ξαφνικά… «δικαίωση του Ολυμπιακού ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ»;!

Είναι ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΚΕΤΟ!

Γιατί ο Ολυμπιακός ήξερε και ξέρει τι κυνηγάει, με αυτή την υπόθεση. Κυνηγούσε να γίνει το ΝΟΜΙΜΟ! Πήγε με το σωστό και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ! Καμία ΕΠΟ δεν τον δικαίωσε, κανένα Διαιτητικό της ΕΠΟ δεν… «δικαίωσε» τον Ολυμπιακό!

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ κιόλας, να μη γίνει και το νόμιμο, στο θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης!

Όσο για το ποιος ενδιαφέρεται για το καλό του αθλήματος, ποιος υποστηρίζει την Κεντρική Διαχείριση και ποιος παίζει σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο για την πάρτη του, ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ την ημέρα που δημιουργήθηκε το paok tv. Ας μας πει για αυτό η παραμύθα και ας αφήσει τον Ολυμπιακό!

Αυτά τα θυμούνται, στην παραμύθα, που τους τα έγραφε ο Βάιος Μπαλάφας, μέσα από το site μας; Ή… κάνουν ότι τα έχουν ξεχάσει!

Ας μας πουν… Το paok tv καλά; Υπάρχει; Πέτυχε; Έσπασε… πετυχημένα, τότε, η Κεντρική Διαχείριση, δια χειρός της ομάδας που η παραμύθα καλύπτει και στηρίζει; Ήρεμα ρωτάμε…

Διαβάστε επίσης