Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους πόνεσε ο Καραλής και γράφουν τα ψέματά τους

Τους πόνεσε ο Καραλής και γράφουν τα ψέματά τους
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 - 20:57

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο σάιτ της αλήθειας γράφουν παραμύθι χωρίς δράκο...

Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ωστόσο διαφημίζουν πως γράφουν μόνο... αλήθειες! Τρομερό! Άλλη μία φορά που έγραψαν τα δικά τους ψέματα και αυτό γιατί από την αντίδρασή τους φαίνεται πως τους πόνεσε αρκετά η μεταγραφή του Ολυμπιακού με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο τεράστιος αθλητής φοράει πλέον τα ρούχα του Θρύλου και δήλωσε ανοιχτά στην κάμερα του Ερασιτέχνη «είμαι Ολυμπιακός».

Τη δήλωση αυτή ήρθαν όμως να αμφισβητήσουν από το σάιτ της αλήθειας. Πως; Με τον γνωστό τους τρόπο, την προπαγάνδα.

Έψαξαν και βρήκαν ένα τουίτ του Καραλή, στο οποίο φαίνεται μία μπάλα του μπάσκετ και ένα τριφύλλι, μετά από ερώτηση που του είχε γίνει αν υποστηρίζει κάποια ομάδα.

Πρώτα απ' όλα δεν απάντησε ποτέ ως «είμαι Παναθηναϊκός».

Από εκεί και πέρα ποια είναι η αλήθεια; Ο Καραλής είχε εκείνη την περίοδο έναν φίλο που έπαιζε στον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, με τον οποίο παράλληλα είχαν και τον ίδιο χορηγό. Οπότε είχαν κοινές εκδηλώσεις και για αυτό άλλωστε ο Καραλής είχε πάει και στο ΟΑΚΑ να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έχοντας πάρει θέση στην κερκίδα των χορηγών.

Ποτέ δεν είπε ο άνθρωπος «είμαι Παναθηναϊκός» και γενικότερα ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δηλώσει ποια ομάδα υποστηρίζει από την Ελλάδα, αφού πάντα όποτε τον ρωτούσαν δήλωνε φίλαθλος της Εθνικής ομάδας. Αλλά για το πορτοκαλί σαιτ ο Εμμανουήλ Καραλής "βαφτίζεται" ως "δηλωμένος" Παναθηναϊκός, τρομάρα τους!

Φαίνεται όμως πως τους πόνεσε η μεταγραφή αυτή του Ολυμπιακού, που πήρε έναν τεράστιο αθλητή και ολυμπιονίκη. Δε θέλουν να βλέπουν τέτοιες κινήσεις από τους «ερυθρόλευκους» και αυτό τους πείραξε αρκετά, για αυτό και έβαλαν μπροστά τον μηχανισμό της προπαγάνδας...

Διαβάστε επίσης