Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιβεβλημένες» οι αλλαγές στο Αγρίνιο, ΜΟΝΟ αν το πει ο Πέδρο

«Επιβεβλημένες» οι αλλαγές στο Αγρίνιο, ΜΟΝΟ αν το πει ο Πέδρο
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 12:19
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Το ροτέισον το κρίνει μόνο ο κόουτς. Γιατί; Γιατί μόνο ο κόουτς βλέπει την ομάδα του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Γίνεται πολλή κουβέντα, εδώ και 2-3 μέρες ειδικά, για το πως ο Θρύλος θα παραταχθεί στο Αγρίνιο. Και η συζήτηση περιστρέφεται, ως επί το πλείστον, γύρω από το θέμα ροτέισον. Και το θέμα αλλαγές. Ο περισσότερος κόσμο συμφωνεί και λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν αλλαγές. Μία άποψη, η οποία στηρίζεται στο γεγονός ότι η ομάδα έχει βγάλει σε ορισμένα ματς της, μία κόπωση, η οποία έχει φανεί να επηρεάζει την εικόνα της. ΟΚ, σύμφωνοι. Αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Γιατί; Το γιατί σας το αναφέραμε παραπάνω. Το ροτέισον, τις αλλαγές που «χρειάζονται» και όχι είναι «επιβεβλημένες», τις βλέπει και τις ξέρει καλύτερα ο Πέδρο. Είναι ο μόνος, ο οποίος έχει καθημερινή επαφή, με όλους τους παίκτες του. Ο μόνος ο οποίος έχει πρόσβαση στις μετρήσεις τους και είναι σε θέση να αξιολογήσει το πως ανταποκρίνονται οι παίκτες του στην κόπωση, στους ρόλους οι οποίοι τους ανατίθενται στα ματς και πάει λέγοντας.

Εν συντομία, θα δούμε αλλαγές όπου και όπως χρειαστεί. Όχι… έτσι. Όχι απλά για να… γίνουν. Όχι απλά για… πει ο Μαρτίνς ότι τις έκανε. Απλό. Γενικά, σε αυτό τον Ολυμπιακό, πλέον, τίποτα δεν γίνεται… απλά για να γίνει!

Διαβάστε επίσης