Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ότι προτίμησε Γκάρι, δείχνει ότι θα παίξει

Το ότι προτίμησε Γκάρι, δείχνει ότι θα παίξει
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 17:33

Περιμέναμε πως και πως να δούμε αν θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αποστολή, για το Αγρίνιο. Ο Μαρτίνς τον πήρε μαζί, εντέλει, γεγονός που δείχνει ότι τον υπολογίζει κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Με τον Μαρτίνς, πολύ απλά, ότι μάλλον θα δούμε τον Γκάρι να… παίζει κιόλας! Λιγότερο, ή περισσότερο, δηλαδή από την αρχή, ή έστω ως αλλαγή, αυτό το ξέρει καλύτερα και θα το αποφασίσει (αν δεν το έχει αποφασίσει ήδη) μόνο ο κόουτς.

Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι ο Γκάρι δεν μπήκε στην αποστολή… έτσι. Και το γεγονός ότι προτίμησε τον Ροντρίγκες, αντί του Ονιεκουρού (θυμίζουμε είναι 5 οι ξένοι που μπορούν να είναι στην αποστολή) δείχνει ότι ο έμπειρος ακραίος είναι για να… μπαίνει σε δράση. Μπορεί να προέρχεται από τραυματισμό, αλλά είναι γεγονός ότι η εικόνα του ήταν εξαιρετική, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό και μόνο τον καθιστά πιο πάνω, στην ιεραρχία των… βασικών εξτρέμ του Μαρτίνς και η λογική λέει ότι θα τον δούμε και στο Αγρίνιο.

Ο Γκάρι δεν έχει δυνατότητα συμμετοχής στο ματς της Πέμπτης, απέναντι στην Άιντραχτ, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός αναμένεται να βάλει δύσκολα στον Θρύλο, όπως πάντα. Και ο Γκάρι μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο, να κάνει αυτά τα δύσκολα, εύκολα…

Διαβάστε επίσης