Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουχαλάκης: Ο Μαρτίνς του δίνει «αέρα» να επανέλθει

Μπουχαλάκης: Ο Μαρτίνς του δίνει «αέρα» να επανέλθει
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 17:55

Δεν είναι απολύτως έτοιμος, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Είναι ακόμη σε φάση αποθεραπείας. Και έτσι αντιμετωπίζεται από τον Μαρτίνς ως μη διαθέσιμος ποδοσφαιριστής. Δεν τον άφησε εκτός αποστολής για το Αγρίνιο… έτσι, ο Πέδρο. Προφανώς ο αρχηγός του Θρύλου δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, στην προσπάθεια, την οποία θα κάνει στην έδρα του Παναιτωλικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον… προσπερνάει κάποιος από τους άλλους μέσους, στο ροτέισον του Μαρτίνς, αφού έχουμε δει πολλές φορές ότι η ενδεκάδα… αρχίζει από τον Μπουχαλάκη.

Την θέση στο κέντρο λογικά θα πάρει ο Κούντε, ο οποίος διεκδικεί φανέλα βασικού. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το πως θα παίξει στο Αγρίνιο ο Μαρτίνς. Ο Κούντε και ο Μαντί Καμαρά δύσκολα συνυπάρχουν στην ίδια ενδεκάδα και μένει να φανεί εάν ο Πέδρο θα πάει στη λύση του Καμερουνέζου, για τον άξονα.

Ο «Μπούχα» υπολογίζεται ενεργά από τον Μαρτίνς και έτσι, του επιτρέπει να πάρει τις «ανάσες» του και να αποθεραπευτεί πλήρως, πριν τον ρίξει ξανά στη «μάχη». Μπροστά υπάρχει η μάχη με την Άιντραχτ, στο Καραϊσκάκη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμου στον οπίσθιο μηριαίο και για αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/10, 19:30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Θα δουλέψει, θα αποθεραπευτεί και θα επανέλθει.

Διαβάστε επίσης