Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Γκάρι»

Μαρτίνς: «Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Γκάρι»
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 23:38

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στον Παναιτωλικό, το βράδυ του Σαββάτου. Και ένα από τα θέμα που απασχολούν την «ερυθρόλευκη» ποδοσφαιρική επικαιρότητα είναι η συμμετοχή ή μη στο ματς, του Γκάρι Ροντρίγκες. Ένα θέμα στο οποίο στάθηκε με δηλώσεις του στη Nova και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος ανέλυσε το επικείμενο ματς του Θρύλου στο Αγρίνιο και μίλησε για τους παίκτες που έχει μαζί του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως κάθε παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ ενδιαφέρον στο Αγρίνιο, με πολύ καλή επίδοση στην επίθεση.

Επίσης είδαμε ότι οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου είχαν πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Μπουχαλάκη: «Είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες θα έρθει μαζί μας στο Αγρίνιο και τις τελευταίες ώρες θα κριθεί η συμμετοχή του εκεί. Η μόνη απουσία που έχουμε θα είναι ο Μπουχαλάκης, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Δεν θα επηρεαστεί το πλάνο γιατί έχουμε πολύ χρόνο αποκατάστασης από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαμε σχεδόν μια εβδομάδα. Όλη η ομάδα είναι διαθέσιμη για τα δύο αυτά παιχνίδια, ενώ υπάρχει αρκετός χρόνος από το παιχνίδι του Σαββάτου και αυτό με την Άιντραχτ.

Ο σχεδιασμός έγινε έτσι ώστε όλοι οι παίκτες που θα παίξουν στον Παναιτωλικό να είναι διαθέσιμοι και για την Άιντραχτ. Θα επιλέξουμε τους παίκτες που θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, που είναι πιο καλοί και ικανοί, ώστε να παίξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στα δύο παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης