Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει

Όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - 12:14

Συζητήθηκε ήδη αρκετά, η απουσία του Χένρι Ονιεκουρού, από την αποστολή του Ολυμπιακού, για το ματς στο Αγρίνιο. Μία κίνηση, η οποία αποτελεί ένα είδους μήνυμα, του Πέδρο Μαρτίνς, προς τον ποδοσφαιριστή. Ο οποίος ενώ διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εξαιρετικό ταλέντο, δεν έχει καταφέρει να τα προσαρμόσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και κατά συνέπεια να τα βγάλει στο γήπεδο, με τη φανέλα του Θρύλου.

Όμως τώρα ήρθε η ώρα. Ίσως αυτή η κίνηση από πλευράς Μαρτίνς, να δείξει στον Ονιεκουρού, ότι μόνο όσοι πρέπει να είναι παρόντες σε μια αποστολή, σε ένα ματς, θα είναι, να λειτουργήσει ως κίνητρο και ως έναυσμα, για μία ανοδική πορεία του Νιγηριανού εξτρέμ, εδώ στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον Ονιεκουρού. Ο Χένρι είναι παίκτης ποιότητας, με τρομερό ταλέντο. Με τρομερά προσόντα ποδοσφαιρικά. Ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά, για τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης, από τον οποίο ο Θρύλος έχει τρομερές απαιτήσεις.

Άλλωστε, όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει Στο χέρι του είναι να το κάνει και να γίνει αυτός που πρέπει. Για τον Μαρτίνς και για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Συγκλόνισε ο Καρεμπέ στο NDR

Συγκλόνισε ο Καρεμπέ στο NDR

«Απάνθρωπα βασανιστήρια, σε κλουβί σε ζωολογικό κήπο. Ένιωθαν σαν σκλάβοι, ήταν δύσκολο γι’ αυτούς», είπε μεταξύ άλλων για το προπάππου του…