Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Μεγάλο ματς με την Άιντραχτ, θέλουμε την πρώτη θέση» (video)

Βαλμπουενά: «Μεγάλο ματς με την Άιντραχτ, θέλουμε την πρώτη θέση» (video)
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - 23:36

Για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, όπου τόνισε πως το σημαντικό είναι να κερδίζεις ακόμη και όταν δεν είσαι πολύ καλός, αλλά και αυτό που έρχεται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μίλησε στην Cosmote TV ο Ματιέ Βαλμπουενά. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε αρκετά. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά ο αντίπαλος μάς ισοφάρισε γρήγορα. Η έδρα αυτή είναι δυνατή. Χρειάστηκε να κερδίσουμε το πέναλτι και να σκοράρει ο Ελ Αραμπί.

Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ. Δυσκολευτήκαμε αρκετά και στα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού. Μπορεί να μην κάναμε μεγάλο παιχνίδι αλλά πήραμε τους 3 βαθμούς. Μερικές φορές μπορεί να κερδίζεις χωρίς να προσφέρεις σπουδαίο θέαμα, όμως στον μεγάλο δρόμο προς το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να παίρνεις τους βαθμούς, ειδικά σε αυτά τα γήπεδα».

Για το παιχνίδι με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Αϊντραχτ αλλά και πολύ σημαντικό. Είναι ποιοτική ομάδα. Έχουμε παίξει μαζί τους, θα παίξουμε ξανά. Εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο ματς για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να φτάσουμε τους 9 βαθμούς. Διεκδικούμε την πρώτη θέση στον όμιλο για να πάρουμε και την πρόκριση αλλά να έχουμε και μία πολύ καλή θέση στην πορεία. Όλες οι νίκες κάνουν καλό στην αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε επίσης