Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα γίνονται αντίστοιχα σκηνικά στο νέο γήπεδο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα γίνονται αντίστοιχα σκηνικά στο νέο γήπεδο!
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 - 10:02

Το ποδόσφαιρο προοδεύει, αγαπητοί! Προχωρά. Δεν μένει στάσιμο! Δεν κάθεται να… περιμένει να πέσει το μήλο, για να το φάει. Πάει εκείνο στο μήλο. Και το καταβροχθίζει! Από το βράδυ της Κυριακής ζούμε ξανά την «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου μας, στα καλύτερά της, με καταγγελίες, φωνές, διαιτησίες για εμετό και άλλα τέτοια ωραία. Αλλά μη νομίζετε ότι αυτά γίνονται εύκολα… Όχι. Ξέρετε τι δύσκολο είναι αγαπητοί, το να πας από εκεί που είσαι, στα αποδυτήρια, για να κάνεις την εθιμοτυπική επίσκεψή σου, να… παραστείς και να χαιρετήσεις; Δεν ξέρετε…

Στην ομάδα του «επενδυτή», όμως ξέρουν. Και επειδή το μέλλον είναι… ΤΩΡΑ, έχουν ήδη έτοιμο το πλάνο, για το πως θα γίνονται αντίστοιχα σκηνικά, με αυτά τα οποία καταγγέλλονται από το βράδυ της Κυριακής, στο νέο γήπεδο! Ναι! Είναι αλήθεια και το έχουμε αποκλειστικό! Έχει προβλεφθεί και αυτό! Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους για το νέο γήπεδο της ομάδας του «επενδυτή» και διευκολύνονται μέχρι και οι επισκέψεις στα αποδυτήρια!

Ειδικό ασανσέρ, με καταπακτή, από τη σουίτα… κατευθείαν στον χώρο των αποδυτηρίων. Με δυνατότητα διακλάδωσης της διαδρομής και δύο τελικούς προορισμούς. 1) Το καμαράκι των διαιτητών 2) Τον χώρο όπου βρίσκονται αντίπαλοι παράγοντες. Για τις εθιμοτυπικές συσφίγξεις… χεριών (για χειραψίες) και… αχαμνών, άμα λάχει. Μέσα στο ασανσέρ, μάλιστα, θα διατίθενται και διάφορα κασκόλ, σε περίπτωση που χρειαστούν, για να περάσει κάποιο μήνυμα, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Το μέλλον είναι ΤΩΡΑ, αγαπητοί. Ακολουθήστε το…

Διαβάστε επίσης