Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΟΜΒΑ Times: «Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Μαρτίνς!»

ΒΟΜΒΑ Times: «Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Μαρτίνς!»
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 - 10:44

Γνωρίζουμε όλοι, πολύ καλά, τι έχει συμβεί με τη Νιουκάστλ! Η νέα τάξη πραγμάτων, τα… αμέτρητα χρήματα, τα οποία είναι στη διάθεση της βρετανικής ομάδας, μετά τη νέα ιδιοκτησιακή κατάσταση, οι υψηλές βλέψεις… Ίσως μιλάμε για τη νέα Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ας μην προτρέχουμε… Γιατί από την Αγγλία έσκασε… ΒΟΜΒΑ! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το times.co.uk, η Νιουκάστλ, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Στιβ Μπρους, φέρεται να έχει στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, τον Πέδρο Μαρτίνς! Μεταξύ άλλων, βεβαίως! Το όνομα του προπονητή του Θρύλου, φιγουράρει στο εν λόγω ρεπορτάζ!

Πάουλο Φονσέκα, Λουσιάν Φαβρ και Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι μερικά από τα ονόματα, που βρίσκονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Times, στη σχετική λίστα της αγγλικής ομάδας! Μεγάλη τιμή, φυσικά, για τον ίδιο τον προπονητή του Θρύλου, αλλά και για τον Σύλλογο, αφού άλλο ένα μέλος της οικογένειας των Πειραιωτών… «παίζει» για την Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Πέδρο είναι τονίσει στο παρελθόν ότι η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν ίσως η μόνη, η οποία θα τον δελέαζε πραγματικά, να αφήσει τον Ολυμπιακό και να κάνει το βήμα. Μένει να φανεί αν τα σενάρια αυτά έχουν κάποια βάση και αν θα προκύψει… θέμα.

Διαβάστε επίσης