Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν είσαι τρύπας, θα χαίρεσαι με τα πέναλτι-μαϊμού της «εξυγίανσης» σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Αν είσαι τρύπας, θα χαίρεσαι με τα πέναλτι-μαϊμού της «εξυγίανσης» σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 - 18:17

«Ομορφιές» σχεδόν κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να βλέπουμε στη Super League. Πέναλτι-μαϊμούδες και γενικότερα διαιτητικές αποφάσεις που διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι και από αντίπαλο σε αντίπαλο.

Στην εποχή της «εξυγίανσης», ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε τα πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης από τον Κουτσιαύτη. Ή και να τα έπαιρνε, θα είχαμε «πόλεμο» και εκπομπές έκτακτες να μας πείσουν πόσο σπρώχνεται ο Ολυμπιακός.

Στην εποχή της «εξυγίανσης», ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με τον Άρη. Αντίθετα, ο αντίστοιχος «Ρότα» θα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα. Και δεν θα είχε μεταφερθεί από τον 4ο στον προπονητή του να τον βγάλει γιατί στο επόμενο θα αποβληθεί.

Όμως, αν είσαι τρύπας, θα χαίρεσαι με τα πέναλτι-μαϊμού της «εξυγίανσης» που παίρνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός να μην παίρνει σφύριγμα και όλα καλά στην «εξυγίανση». Και να σας πούμε και κάτι; Δεν θέλουμε κανένα σφύριγμα. ΚΑΝΕΝΑ! Γουστάρουμε που το παίρνουμε κόντρα σε όλους!

Αν είσαι τρύπας, λοιπόν, χαίρεσαι που έχει έρθει η «εξυγίανση». Και τέτοια τη «βαφτίζεις», χωρίς εισαγωγικά. Γιατί, αν είσαι τρύπας, τότε θεωρείς πως όλα λειτουργούν καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Διαβάστε επίσης