Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βραβείο»-πρόκληση του Κλάτενμπεργκ στον Διαμαντόπουλο! (video)

«Βραβείο»-πρόκληση του Κλάτενμπεργκ στον Διαμαντόπουλο! (video)
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 - 14:41

Παρότι με τη διαιτησία της 8ης αγωνιστικής της Super League έσπασαν όλα τα... κοντέρ, με τον Διαμαντόπουλο να το... τερματίζει με λάθη υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, ο Κλάτενμπεργκ φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό. Σα να μην έφτανε που δεν πήρε θέση για όσα έγιναν στο ματς της Κυριακής (31/10) και περιμένει να... ξεθυμάνει η κατάσταση μέχρι την Τετάρτη (3/11) που θα κάνει την τηλεκριτική του, έδωσε και «βραβείο»-πρόκληση στον Διαμαντόπουλο με διεθνή ορισμό!

Συγκεκριμένα, ο Παπαπέτρου (Αθηνών) ορίστηκε να σφυρίξει το ματς Ρόμα-Μπόντο Γκλιμτ για την τέταρτη αγωνιστική του Conference League, όπου έβαλε τέταρτο τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Οι ορισμοί των βοηθών (σ.σ. Πετρόπουλος και Απτόσογλου) και των τέταρτων δεν γίνονται από την UEFA αλλά από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Δεν έχει σημασία ότι ο Διαμαντόπουλος είχε οριστεί πριν από το ματς ΑΕΚ-Αρης 2-1, μπορούσε να τον αλλάξει και τη Δευτέρα (1/11), καθώς το ματς στο Ολίμπικο της Ρώμης γίνεται την Πέμπτη (4/11). Οι ορισμοί είναι πολιτική και με αυτά που κάνει ο Κλάτενμπεργκ δεν πρόκειται να σταματήσει το 100-0 υπέρ συγκεκριμένων ομάδων.

Στο ματς ΑΕΚ-Άρης 2-1 ο Διαμαντόπουλος δεν απέβαλε τον Ρότα, ενώ έδωσε πέναλτι-φάντασμα υπέρ των γηπεδούχων. Επίσης, χρειάστηκε VAR για να κάνει αποβολή που έβγαζε... μάτια, δηλαδή του Μήτογλου, άρα κι αυτό χρεώνεται ως λάθος. Τι άλλο έπρεπε να κάνει;

Διαβάστε επίσης