Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει... θέμα ο Περέιρα, μετά τον Οζίλ και ο Πέλκας

Έχει... θέμα ο Περέιρα, μετά τον Οζίλ και ο Πέλκας
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 - 17:15

Δεν παίζει ο Ολυμπιακός τώρα με τη Φενέρμπαχτσε στον όμιλό του στο Europa League, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως αφήνουμε και στην άκρη τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Τουρκίας.

Η Φενέρμπαχτσε δεν τα πάει καλά ούτε στην Ευρώπη, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημά της, για αυτό και υπάρχει μεγάλη γκρίνια, όπως και πίεση στον προπονητή της Βίτορ Περέιρα. Το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού έχει αρχίσει να αμφισβητείται απ' όλους στη Φενέρ, ενώ παράλληλα όπως αναφέρουν οι Τούρκοι έχει προβλήματα και με παίκτες της ομάδας.

Το μεγάλο θέμα που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα σεζόν ο Βίτορ Περέιρα, είναι η σχέση του με τον Οζίλ. Ο σταρ της Φενέρμπαχτσε δεν τα... βρίσκει με τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ δεν έχει και σίγουρη θέση στην ενδεκάδα αφού είναι πολλά τα ματς στα οποία έχει κάτσει στον πάγκο.

Δεν είναι όμως ο Οζίλ το θέμα, όπως γράφουν στην Τουρκία πρόβλημα με τον Περέιρα έχει και ο Πέλκας! Ο Έλληνας μέσος φαίνεται πως δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας και όπως γράφουν ρεπορτάζ στην Τουρκία σκέφτεται να φύγει τον Γενάρη και βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης...

Την ίδια στιγμή που μετά την ήττα από την Κόνιασπορ, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Περέιρα είναι υπ' ατμόν.

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση εισαγγελέα για το ΑΕΚ - Άρης

Παρέμβαση εισαγγελέα για το ΑΕΚ - Άρης

Ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος διεξάγει διπλή έρευνα για τα αίσχη στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά τις καταγγελίες του Άρη για Μελισσανίδη...