Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει η παραμύθα την παράσταση «η καταφρονημένη»

Συνεχίζει η παραμύθα την παράσταση «η καταφρονημένη»
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 - 14:30

Η γραμμή της ΑΕΚ είναι μία και δεδομένη αυτή την περίοδο: «Πείτε μας που ευνοούμαστε». Τους τα λέμε. Τους τα γράφουμε. Τους δείχνουμε βίντεο. Τους δείχνουμε φωτογραφίες. Τους δείχνουμε στιγμιότυπα, τους δείχνουμε σχολιασμό διαιτητών, τους δείχνουμε σχόλια που κάνει ο κόσμος, ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ, στα social media γύρω-γύρω… Εκείνη τα δικά τους.

Όλη η Ελλάδα βλέπει την ΑΕΚ να πηγαίνει… σπρωχτή από ματς σε ματς και να παίρνει τα δωράκια της. Αλλά στην ΑΕΚ… κλαίνε και το παίζουν και ριγμένοι!

Από κοντά, φυσικά, η παραμύθα, η οποία κρατάει πρώτη το… οχυρό. Τα βάζει με τον Ντέμη, τα βάζει με τον Μαρκ. Όταν λένε αυτά που δεν τους αρέσουν… χαλιούνται και τους βγάζουν στη σέντρα, αρχίζει η… πριονοκορδέλα, από πλευράς παραμύθας και προπαγάνδας. Γίνεται το παν για να περάσει η εικόνα της… «καταφρονημένης» ΑΕΚ, η οποία και αδικείται και δέχεται και προπαγάνδα εις βάρος της. Να μας πείσει, η παραμύθα, αλλά και όλη η «γραμμή» της ΑΕΚ, ότι όχι μόνο δεν ευνοείται η ΑΕΚ, αλλά… τη ρίχνουν κιόλας.

Δεν πείθουν. Ενημερωτικά ε; Ακόμη και ένα πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ (και καλά) στον Μάνταλο, στο 1ο λεπτό του αγώνα, με τον Άρη, το… ανακάλυψαν μία μέρα μετά ότι έγινε… Ούτε να… συνεννοηθούν δεν μπορούν.

Διαβάστε επίσης