Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Μανούχος ξανά στον Ολυμπιακό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Μανούχος ξανά στον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 15:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κι όμως το έκανε! Ο Μανούχος ορίστηκε να σφυρίξει το ματς Ολυμπιακός-Ιωνικός, αν θα έχει VAR Πορτογάλο, συγκεκριμένα τον Φάμπιο Μέλο.

Ο Μανούχος, ο οποίος αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Κλάτενμπεργκ τον έκανε διεθνή για το 2022, έχει δώσει δικαιώματα με λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ και με λάθη κατά του Ολυμπιακού!

Στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-1 (2η αγωνιστική) ήταν διαιτητής, έδωσε πέναλτι υπέρ του Μπίσεσβαρ, αφού ο Σιδηρόπουλος τον φώναξε στο VAR (24'), όμως νωρίτερα (15') ο Σίντκλεϊ έπρεπε να αποβληθεί, επειδή πήγε με τις τάπες στο πόδι του Καρμόνα, ο Μανούχος καταλόγισε φάουλ υπέρ του Αστέρα, ωστόσο δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Επίσης, στο 82' δεν καταλόγισε πέναλτι του Βαρέλα στον Μπαράλες.

Ο Μανούχος ήταν VAR στο ματς της 4ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1, με διαιτητή τον Κουτσιαύτη (Αρτας) και στο 39' και με το ματς στο 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μπα για να μη δοθεί πέναλτι υπέρ του Μπρούνο Αλβες.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει την τιμωρία του Μανούχου, ο οποίος ήταν διαιτητής στο παιχνίδι των πλέι οφ της σεζόν 2019-20 με τον ΠΑΟΚ (0-1) και δεν είχε δει τα αθεώρητα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Άρα, επέτρεψε αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του Μανούχου στο ματς Ολυμπιακός-Ιωνικός θα είναι οι Νικολακάκης (Λασιθίου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), τέταρτος ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος με Φάμπιο Μέλο, με βοηθό τον Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεσσαλονικιός Τικόζογλου, ο οποίος είναι στον πίνακα της Superleague, αν και δεν έχει σφυρίξει κανένα παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας. Ο Φάμπιο Μέλο δεν είναι διεθνής, ανέβηκε πέρσι το καλοκαίρι στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης