Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάχαλο: Έχουν βγάλει τον Δημητρίου μπροστά, κάνουν ό,τι θέλουν από πίσω

Μπάχαλο: Έχουν βγάλει τον Δημητρίου μπροστά, κάνουν ό,τι θέλουν από πίσω
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 12:24

Μπάχαλο. Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο. Σύμφωνα με όσα συναντάμε στον Τύπου σήμερα, στην ΕΠΟ ο καθένας κάνει… ό,τι θέλει και ο (θεωρητικά) Νο1 αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία της «εξυγίανσης»… δεν ξέρει τίποτα! Έτσι διαβάζουμε, τουλάχιστον, γύρω-γύρω, σήμερα! Ότι ο Δημητρίου, λέει, δεν ήξερε για τη συνάντηση ανανέωσης Φαν’τ Σιπ με την… ΕΠΟ της οποίας προεδρεύει!

Είναι ποτέ δυνατόν; Είναι ποτέ δυνατόν να γίνονται όλα αυτά, ΤΟΣΟ απροκάλυπτα; Ούτε ο Φύσσας, λέει, δεν ήταν παρών, στη συνάντηση για το μέλλον του Φαν’τ Σιπ, γιατί είναι, λέει, σε… διάσταση με τον Κωνσταντινίδη. Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο! Ενοχλήθηκε, λέει, ο Δημητρίου γιατί δεν ήξερε τίποτα για το θέμα Φαν’τ Σιπ και θα το πάει το θέμα στη Εκτλεστική Επιτροπή, για να πάρει στήριξη… Άλλη… κωμωδία εκεί, αφού με τους Φύτρα και Δανιήλ παρόντες, δεν είναι και σίγουρο ότι θα την έχει την στήριξη που ψάχνει…

Προεδρεύων πρόεδρος της ΕΠΟ που… δεν καλείται στη συνάντηση για τη συζήτηση ανανέωσης του Φαν’τ Σιπ. Μιλάμε για πλήρη ασυνεννοησία εκεί στο Πάρκο Γουδή. Ή και… όχι ασυνεννοησία.

Διαβάστε επίσης