Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Πορτογάλοι για Σεμέδο

Οι Πορτογάλοι για Σεμέδο
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 14:31

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες, για το αν και πότε ο Σεμέδο επιστρέφει στη δράση για τον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή του Θρύλου και της ομάδας, για την πιθανή σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις συνεχίζονται, αλλά ο στόχος είναι σαφής: Το να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πουλήσει τον Σεμέδο, όπως στόχευε εξ αρχής να κάνει, στην έναρξη της σεζόν.

Δημοσίευμα από την πατρίδα του Πορτογάλου σέντερ μπακ αναδεικνύει το ενδιαφέρον δύο μεγάλων ομάδων από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα της Πόρτο και της Μπενφίκα. Το περιοδικό Novo αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έχουν πέσει, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως σε σχέση με τα 12-13 εκ. ευρώ, τα οποία ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητούσε, το καλοκαίρι, τώρα συζητά για 8-9 εκ. ευρώ. Έτσι λένε οι Πορτογάλοι, δεν σημαίνει ότι ισχύει και στο έπακρο. Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι… απλό πράγμα.

Ωστόσο, οι συμπατριώτες του Σεμέδο το πηγαίνουν ένα… βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως η αποχή του παίκτη από τη δράση, μπορεί να τον φέρει πίσω στην πατρίδα του, ακόμη και με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκ. ευρώ. Πράγμα που δεν μοιάζει και πολύ πιθανό…

Διαβάστε επίσης