Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με VAR από τη φάση των «16» του Κυπέλλου

Με VAR από τη φάση των «16» του Κυπέλλου
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 23:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα διαιτητικά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου θορύβησαν την ΕΠΟ που άρον άρον αποφάσισε οι αγώνες της διοργάνωσης από τη φάση των «16» και μετά να γίνουν με VAR. Πρόκειται για απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, η οποία θα επικυρωθεί την Τετάρτη (10/11) από την Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας. Πριν προβλεπόταν VAR μόνο στην ημιτελική φάση και στον τελικό.

Εάν υπάρξουν γήπεδα ομάδων της Super League 2 ή της Γ' Εθνικής που δεν μπορούν να υποστηρίξουν VAR, τότε παίξουν στη δεύτερη έδρα που έχει ήδη δηλωθεί.

Τα παιχνίδια για τη φάση των «16» θα είναι διπλά και η κλήρωση θα γίνει στις 16/11 ή 18/11. Οι πρώτοι αγώνες εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν 30/11 και 1-2/12, ενώ οι ρεβάνς 21-22-23/12.

Στη φάση των «16» εκτός από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο μπαίνουν και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, ενώ ήδη έχουν προκριθεί οι: Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός από την Super League, οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Κηφισιά από την Super League 2 και ο Άγιος Νικολάος από τη Γ' Εθνική.

Διαβάστε επίσης